Journal Description

TRIBUTE: JOURNAL OF COMMUNITY SERVICES is a journal for publication of community service activities focusing on student community service (KKN) with the following topics such as training, marketing, appropriate technology, design, education for sustainable development, disaster management, health, infrastructure, communication, information, economy, production, religious, and social community . This Journal is published twice a year, in May and October by University of Bengkulu.


Articles in the journal may be downloaded, reproduced and redistributed as long as the author and source are properly cited. All accepted articles will be published free of charge, and will be freely available to all readers with worldwide visibility and coverage.


 


E-ISSN : 2774-2024


P-ISSN : 2774-2008


 

Vol. 3 No. 1

Published: May 29, 2022

PENINGKATAN PRODUKTIVITAS DAN PENGETAHUAN MASYARAKAT SEBAGAI PENUNJANG PEMBERDAYAAN EKONOMI PADA MASA PANDEMI COVID 19

Mellyta Mellyta Uliyandari (1), Emilia Emilia Candrawati (2), Fina Fina Hiasa (3), Rahma Febriana Pratiwi (4), Sukma Tjandra Dewi (5), Irpan Irpan Yudha (6)
(1) Universitas Bengkulu ,
(2) Universitas Bengkulu ,
(3) Universitas Bengkulu ,
(4) Universitas Bengkulu ,
(5) Universitas Bengkulu ,
(6) Universitas Bengkulu
1-9
67

Pemanfaatan Daun Sirih dan Jeruk Nipis Dalam Pembuatan Hand Sanitizer Sebagai Upaya Membantu meningkatkan Perekonomian Masyarakat di Masa Pandemi Covid-19

Nurul - Fadhilah (1)
(1)
10-15
26

UPAYA PEMBERDAYAAN EKONOMI MASYARAKAT MELALUI PENGOLAHAN TANAMAN BAYAM YANG TUMBUH SEKITAR PERKARANGAN DI KELURAHAN PADANG JATI

Ulfa Nuramadani (1)
(1)
16-23
26

PEMANFAATAN PELATIHAN BUDIDAYA DENGAN SISTEM HIDROPONIK PADA MASA PANDEMI COVID-19 DI PT AGRCINAL

Fira Rozeni (1)
(1) Universitas Bengkulu
24-30
11

PEMBUATAN WEBSITE DAN LOGO BISNIS SEBAGAI UPAYA MEMBANTU PEREKONOMIAN UMKM PADA MASA PANDEMI COVID-19 DI DESA TABA PASEMAH KECAMATAN TALANG EMPAT KABUPATEN BENGKULU TENGAH

Harizaldy Cahya Pratama (1)
(1) Universitas Bengkulu
31-36
30

PEMANFAATAN LIMBAH BUAH SEBAGAI PEMBUATAN PUPUK ORGANIK CAIR DALAM UPAYA PEMBERDAYAAN EKONOMI MASYARAKAT KELURAHAN KAMPUNG PENSIUNAN PADA MASA PANDEMI COVID-19

Anida Pasaribu (1), Herlin Fransiska (2)
(1) Universitas Bengkulu ,
(2) Universitas Bengkulu
37-44
30
View All Issues